Ricinus olaj

2 800 Ft

Ricinus olaj, 500 ml, szappankészítéshez.

6 készleten

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil
Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.
Fizikai jellemzői: Színtelen vagy halványsárga, jellegzetes illatú, viszkózus, sűrűn folyó folyadék.
Főbb összetevői: 85% ricinoleinsav, 6% linolsav, 4% olajsav, 1% sztearinsav, 1% palmitinsav, közelítőleg 70mg/100g E-vitamin (γ- és δ-tocopherol), fitoszterolok
Hatásai, tulajdonságai:
• bevonó, puhító, hidratáló
• védi a hajszálakat és a hajas fejbőrt a káros külső behatásoktól
• támogatja a sebgyógyulást
• segíti a pigmentek egyenletesebb eloszlását, a színanyagoknak hatékonyabb tapadást, erőteljesebb és tartósabb hatást biztosít
• szappankészítésnél stabil, buborékos és egyben krémes habképző, ugyanakkor lágyító hatású

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.