Ichtiol

1 490 Ft

8 készleten

Kategória: Címkék: , ,

Leírás

10 g Ichtiol, más néven gyógyászati kátrány. INCI: Ichthammolum.

A tiroli bitumenes palák száraz desztillációjakor előállított, szervesszén vegyület, amely vízben oldható. Hámképző, fertőtlenítő, érösszehúzó, nyugtató hatású. Az ichtiol sokoldalú tulajdonságai segítik a szeborreás, aknés, érzékeny, gyulladásra hajlamos, rozáceás bőr tüneti kezelését. Összehúzza a pólusokat, nyugtatja a bőrt és segít az apró sebek eltüntetésében. Az ár 10 g-ra vonatkozik. Csavaros fedelű kozmetikai tégelyben küldjük.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.